ПОГЛИБЛЕНИЙ АНАЛІЗ РИНКУ «ЗЕЛЕНОЇ» ЕНЕРГІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ЗБЕРІГАННЯ: ПІДСУМКИ СОЦІАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ»

25.10.2024

У рамках Програми АТ «Оператор ринку» щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України, сьогодні відбувся лікнеп на тему «Діяльність виробників «зеленої» енергії та робота зі зберігання електричної енергії» для представників бізнесу, що придбали пакет «Зелений+».

Учасники Програми отримали глибокий аналіз сучасного стану розвитку відновлюваних джерел енергії в Україні та їхньої ролі на ринку електроенергії, зокрема в рамках «зеленого» тарифу, механізму ПСО та балансуючих груп. Дізналися про гарантії походження «зеленої» енергії, де, як і для чого їх варто купувати. А також детально розібрали тему установок зберігання енергії: розглядали питання ліцензування, технологій акумулюючих батарей, участі на ринку електроенергії та вимог до операторів установок зберігання.

Програма АТ «Оператор ринку» щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України має соціальний характер. Весь дохід, отриманий від надання послуги, спрямовується на підтримку Збройних сил України.

Ннагадуємо, що триває набір на Програму за пакетом «Максимальний», що відбудеться 11-15 листопада 2024 року. Це чудова нагода  поглибити свої знання та отримати доступ до більш розширеної інформації про роботу ринку електроенергії. Також триває набір на Програму за пакетом «Зелений+». 

Консультації щодо Програми можна отримати за телефонами: (044) 205-01-91; (044) 205-01-26; (095) 275-55-74 або надіславши запит на daree@oree.com.ua. Більше інформації та доступ до аналітичних послуг на ikp.oree.com.ua.