177 ЕНЕРГЕТИКІВ ПІДВИЩИЛИ ОБІЗНАНІСТЬ ПРО РОБОТУ РИНКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

18.10.2024

АТ «Оператор ринку» продовжує розвивати Програму щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України. Станом на сьогодні 177 фахівців галузі набули нових навиків в рамках нашої Програми, яка має соціальний характер й спрямована на підтримку Збройних сил України.

Учасниками програми є не лише фахівці з ринку електричної енергії, а й з ринків газу та нафти. Це позитивна тенденція, яка демонструє прагнення до підвищення рівня професіоналізму в енергетичному секторі. Просвітницька програма АТ «Оператор ринку» дає глибоке розуміння механізмів роботи ринку електроенергії, особливостей функціонування ключових його сегментів – ринку «на добу наперед», внутрішньодобового ринку, ринку двосторонніх договорів та балансуючого ринку.

25 жовтня збирається група, яка придбала пакет «Зелений+». Нова послуга розроблена на основі запитів від учасників ринку електричної енергії. Запрошуємо дізнатися більше про діяльність виробників «зеленої» енергії та роботу зі зберігання електроенергії.

Партнерами Програми АТ «Оператор ринку» щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України є ПрАТ «Укргідроенерго» та ДП «Гарантований покупець». Фахівці компаній діляться своїм досвідом роботи на ринку, інвестуючи свій час і знання в підтримку українських військових.

Консультації щодо програми можна отримати, зателефонувавши за номерами телефонів: (044) 205-01-91; (044) 205-01-26; (095) 275-55-74 або надіславши запит на  daree@oree.com.ua.

Деталі та landing page аналітичних послуг: ikp.oree.com.ua