ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ПРО ВДЕ ТА ЗБЕРІГАННЯ ЕНЕРГІЇ: В ОСВІТНІЙ ПРОГРАМІ АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» З’ЯВИВСЯ  ПАКЕТ «ЗЕЛЕНИЙ+»

07.10.2024

25 жовтня 2024 року стартує програма АТ «Оператор ринку» щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України на тему «Діяльність виробників «зеленої» енергії та робота зі зберігання електричної енергії». Пакет «Зелений +» був створений на основі відгуків та пропозицій учасників, які стали сертифікованими випускниками освітньої програми АТ «Оператор ринку».

Основні акценти пакету «Зелений+»:

Відновлювані джерела енергії (ВДЕ): учасники отримають глибокий аналіз сучасного стану розвитку ВДЕ в Україні та їхньої ролі на ринку електроенергії, зокрема в рамках «зеленого» тарифу, механізму ПСО та балансуючих груп.

Установки зберігання енергії: розглядатимуться питання ліцензування, технологій акумулюючих батарей, участі на ринку електроенергії та вимог до операторів УЗЕ.

Тривалість лекцій – 4 години. Офлайн, у Києві. Програма за пакетом «Зелений+» проводитиметься лише раз на місяць. Календар наявних Програм доступний за покликанням https://ikp.oree.com.ua.

Програма АТ «Оператор ринку» щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України має соціальний характер. Весь дохід, отриманий від надання послуги, спрямовується на підтримку Збройних сил України.

Також нагадуємо, що триває набір на Програму за пакетом «Максимальний», що відбудеться 11-15 листопада 2024 року. Це чудова нагода  поглибити свої знання та отримати доступ до більш розширеної інформації про роботу ринку електроенергії.

Консультації щодо Програми можна отримати за телефонами:

(044) 205-01-91

(044) 205-01-26

(095) 275-55-74

або надіславши запит на daree@oree.com.ua. Більше інформації та доступ до аналітичних послуг на ikp.oree.com.ua.