СВОЮ ОБІЗНАНІСТЬ ПРО РОБОТУ РИНКУ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ УКРАЇНИ ПІДВИЩИЛА ЩЕ ОДНА ГРУПА ПРЕДСТАВНИКІВ ЕНЕРГОКОМПАНІЙ

27.08.2024

У п’ятницю, 23 серпня, завершила Програму АТ «Оператор ринку» щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України ще одна група представників українських енергетичних компаній. Практичні знання про функціонування основних сегментів ринку електроенергії, що з’явилися в Україні в результаті реформування галузі у 2019 році, отримали колеги з електропостачальних компаній із Сум, Дніпра, Києва.

Партнерами АТ «Оператор ринку» у цьому соціальному проекті є такі державні компанії як ДП «Гарантований покупець» та ПрАТ «Укргідроенерго». Зокрема, лікнеп про особливості торгівлі електроенергією на ринку двосторонніх договорів провів керівник департаменту торгівельних операцій на ринку електроенергії Максим Диренко, а з роботою балансуючого ринку колег ознайомлював заступник директора департаменту з комерції ПрАТ «Укргідроенерго» В’ячеслав Бабіч. Також про взаємодію з операторами системи розподілу учасникам Програми розповідав екскерівник Миколаївобленерго та Хмельницькобленерго Вадим Данилків.

На завершення роботи усі учасники Програми отримали сертифікати, що засвідчують розширення знань про роботу ринку.

Наступна група за пакетом «Максимальний» розпочинає свою роботу 14 жовтня. Триває набір у групу на пакет «Максимальний» на 11-15 листопада 2024 року. Офлайн. 5 робочих днів у Києві. Також є місця у групу, яка збирається 25-27 вересня 2024 року за пакетом «Трейдер+».

Нагадаємо, дохід, отриманий за надання послуги, АТ «Оператор ринку» перераховує на потреби Збройних сил України. 

Консультації щодо програми можна отримати, зателефонувавши за номерами телефонів: (044) 205-01-91; (044) 205-01-26; (095) 275-55-74 або надіславши запит на  daree@oree.com.ua. Комерційна пропозиція доступна за посиланням.